2 jan. 2013

mijn lijstje

Vandaag, in de trein richting Amsterdam, heb ik mijn lijstje van december 2011 eens bekeken. Ik maak ieder jaar een overzicht van de dingen waar ik mee bezig ben. Dit in een poging om een rem te zetten op mijn enthousiasme om aan nieuwe quilts te beginnen...
Niet dat het helpt, maar het is een goed voornemen ieder jaar weer!
Gelukkig kon er wel het een en ander afgestreept worden: de herfstmandjes en mijn antieke quilt zijn helemaal af.
Dat is wel zo aardig met een expositie in het vooruitzicht, maar wat ieder jaar ook weer opvalt is dat de lijst met 'bijna af' quilts niet echt kleiner wordt. Er zijn steeds weer grote verleidingen, die ik nauwelijks kan weerstaan.
Dit jaar heb ik geprobeerd geen grote quilts te starten. Met als gevolg dat ik allerlei kleine proeflapjes maakte voor ooit, als het schip met tijd eindelijk komt...(geen geld deze keer maar tijd graag...)
Vanaf september quilt ik iedere dag, pfffff, soms met plezier, soms vreselijk balend, soms met een tevreden gevoel ..zie je, je kan het toch!!.., soms met het idee, dat ik echt een andere hobby moet zoeken, want die steekjes lijken nergens naar....
Maar goed, na de mandjes en de antieke, is Jane al een tijdje mijn dagelijkse kost (als ik niet in Amsterdam 3 kleintjes moet vertroetelen). En eindelijk komt er een soort schot in de zaak, nog 40 blokjes te gaan of wel er zijn 129 blokjes af.
Het plan (zonder dat zou Jane nooit af komen..) is in januari de blokjes en dan heb ik februari en maart nog voor de rand en afwerking. Dat zou mooi zijn nietwaar!! En dan in april op reis naar Nantes, yehhh!

Maar eerst in januari de expositie, lezing en workshop in het museum OudOverschie!!  
De opening is op 20 januari om 16.00
voor meer informatie 12 opmerkingen:

Annelies zei

Oh, wat herken ik dit. Na een heerlijke franse maaltijd, ga ik zo nog even een Dear Jane blokje quilten. Ik herken me zo in wat je schrijft. Toch gaan we het allebei redden !!

betty prins zei

@Annelies, ohh genieten jullie nog van de franse omgeving!! Wij gaan het zeker redden, Annelies, wat zal dit een bijzonder jaar worden!
Alvast de allerbeste wensen voor jou en je gezin!

lheurebleue zei

allereerst nog eens de beste wensen. en wees niet te streng voor je zelf: in vergelijking met mij ben je voorbeeldig!!! en elk steekje telt, nietwaar. en van alle tussenresultaten genieten wij mee ...

neeftje zei

De beste wensen en vooral heel veel tijd voor 2013!!

Lida zei

Beste wensen voor jou en allen die je lief zijn en succes met de steekjes! Ik hoop dat alles lukt zoals je het je hebt voorgenomen! Groetjes
Lida

marcella zei

ik ben dol op lijstjes :) Ja Nantes...ik ga mijn Sjaantje ook aanmelden, misschien is er nog een plekje over aan de muur

GRANNY'S HOUSE zei

Leuk die lijstjes, ik zou dat eigenlijk ook moeten doen.

Groetjes
Ines

lia zei

Oooo nog de beste wensen voor 2013 en dat het maar een creatief jaar mag worden.Lijstjes maken van wat ik af wil maken en wil gaan maken,ik durf het bijna niet maar misschien wel een goed idee.
Groetjes Lia

Evelyne zei

Goed idee zo'n lijstje!
Ik ga er eens over nadenken en zal het dan ook openbaar maken op mijn blog.
Misschien helpt het als stok achter de deur!!
Helaas ben ik niet bij de lezing en workshop daarom wens ik jullie nu alvast succes.

Lieve groetjes, Evelyne

Mon jardin en ik zei

Lijstjes durf ik niet aan te beginnen maar het zou misschien wel goed zijn. Ben wel bezig om UFO's weg te werken voor ik aan nieuwe projekten begin. Dat is in ieder geval het (goede) voornemen.heel veel fijne steekjes voor het nieuwe jaar en vooral ook succes met alles wat dit jaar brengt.
Anje

Guusje, zei

Een prachtig jaaroverzicht zie ik hier. Je hebt wel veelafgekregen en wat goed dat je zo snel gaat met Jane je bent er bijna. Ik zou willen at ik de top al afhad maarik kom er ook wel. Succes met het laatste stuk.

Bed, breakfast en quilts zei

wat een beeld, die antieke, zou er zo aan beginnen, ware het niet dat eerst die andere 15 nog op de stapel to-do liggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...