26 okt. 2011

streng regime

Ik dacht niet dat ik zo 'voor de bijl' zou gaan, met die hexaconetjes bedoel ik.
Maar het is heerlijk om onderweg naar ons franse huis, bloemetjes te maken. De rit duurt zo'n 7 uur en het zou toch zonde zijn om die tijd niet te gebruiken om mijn handen te laten wapperen....
Ingewikkelde patroontjes zijn niet echt een goed idee in de auto, maar die kleine kartonnetjes, dat gaat prima. Dus vulde ons dashboard zich al snel met gezellig blauwe bloemetjes.
Ik heb nu 50 kleine en 50 grote bloemen.
De grote zijn aan elkaar genaaid. Ik twijfel nog een beetje, ook over het formaat, maar hoe meer bloemen er bij komen, hoe mooier het wordt (foto volgt binnenkort). Om de grote blokken komt een lichte stof, daarna een rand met de kleine bloemen. Goed plan, toch, nu de uitwerking nog!!
O, ja, ik riep vanavond heel hard.....nog 11 te gaan! Mijn lief kijkt nergens meer van op, maar ook hij zucht onder het regime van iedere dag een (taart) puntje.

13 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Wat een prachtige bloemetjes. Ik word helemaal blij van zulke leuke blogs die ik tegenkom, waaronder die van jou!

Wieke van Keulen zei

Ik bedoelde "zoveel" ipv zulke. Tja, 't is al laat...

Lida zei

Ik ken die zuchten, alleen komen ze bij mij als ik roep dat ik weer eens achteruit moet werken! Je blommen zijn mooi! Groetjes
Lida

lheurebleue zei

sommige dieten zijn echt fijn!
i am the driver - dus geen leuke handwerkjes voor mij in de auto :(

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een heerlijke bloemetjes heb je weer gemaakt en het zuchten hoort erbij ;-)

Groetjes
Ines

Quiltendewilma zei

Wat een prachtige bloemen heb je weer gemaakt,..

Anoniem zei

Prachtige bloemen, mijn hexaconnenquilt is op de binding na klaar, maar het kriebelt al weer voor de volgende. We zijn nu met het schip bij Zutphen dus ik race even naar Petra Prins om te kijken voor zo'n stempel, scheelt weer een heleboel tekenwerk.
Anne Cevat

marcella zei

strak plan, van die taartpuntjes. Mooie hexagonnetjes, die houden 'de moed' erin, denk ik :)

Phebe and Jane zei

Nog 11 taartpuntjes? Ik ben heel benieuwd!!!
Groetjes,
Marian

Hennie zei

Ik maak de bloemetjes ook regelmatig in de auto, dat gaat prima, leuke bloemen heb je gemaakt.

Groetjes Hennie.

Guusje, zei

Wat wordt dit mooi en wat goed dat je er nog maar 11 hoeft. Ik zal er ook weer eens snel mee aan de slag gaan zodat ik ook volgend jaar een prachtige sjaantjestop heb.

Corrie zei

Wat een prachtige blauwe stofjes Betty, maar wword jij niet misselijk als je steeds op je handen kijkt terwijl je rondgereden wordt? Ik kan niets doen dan naar buiten kijken, ook niet beroerd trouwens, maar er komt dan weinig of niets uit mijn handen.

betty prins zei

@Corrie, nee gelukkig heb ik geen last van wagenziekte. En ik rij ook meestal het stuk tussen Brussel en Luxemburg (het saaiste stuk..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...