31 jan. 2012

Saartje, Phebe en meer...

Eén van mijn goede voornemen, voor dit jaar, is iedere maand een blok voor de Sarah Morrell maken. Deze maand heb ik een blok afgemaakt, dat er al lag.....
Het druivenstampende meisje doet mij erg denken aan een filmpje van Lucille Ball (te zien in Pretty Woman met Julia Roberts en die mooi Richard Gere). Sorry, ik dwaal af...
Het volgende voornemen is om met die 'arme' Phe toch echt verder te gaan. Deze maand zijn er 36 kleine puntjes aan elkaar genaaid, nog 3 x 36 te gaan.... Toch werken die voornemens wel, anders was er vast niets gebeurd. Het kan nog weleens lang gaan duren met Phebe, arme meid!
Want in plaats van puntjes voor haar aan elkaar te zetten, was ik ineens '''''vingerhoedjes''''' aan het knippen... Ik dacht dat dit virus aan mij voorbijgegaan was, tot ik een klein poppendekentje zag, zo schattig!! Ja, wat doe je dan??

20 opmerkingen:

Evelyne zei

O, leuk de vingerhoedjes, die staan bij mij ook nog op de do-list.
Ja, en Phebe en de Morrell vind ik ook prachtig,maar te moeilijk voor een beginnende quiltster.Dus blijf ik je volgen en steek ik altijd weer wat op!!
Fijne dag, Evelyne

betty prins zei

@Evelyne, die vingerhoedjes zijn leuk om te maken, ook voor een beginner en een klein quiltje is snel af!

Supergoof zei

Hé Betty, dat vind ik wel heel erg leuk om te zien, die vingerhoedjes,...
;o)
Bij mij ligt Phebe nog steeds te wachten, ik heb 'r heel ver weg in de kast gestopt, zo diep, dat ik haar gemopper niet kan horen,... geloof ik,...
*Ü*

betty prins zei

@Ingrid, jouw vingerhoedjesquilt is er ook verantwoordelijk voor... Zo mooi!!

Lida zei

Hier moet ik dus echt om lachen, jij aan de vingerhoedjes! En inderdaad allemaal de schuld van Ingrid! Arme Sarah en Phebe, die kunnen nog lang wachten! Groetjes
Lida

Lupineke zei

Wat bijzonder zijn die vingerhoedjes toch... eerst dacht ik: hu, vingerhoedjes? Ze lijken er niet eens op! Maar toen ik er meer zag verschijnen, oa bij Supergoof, ging ik ze steeds leuker vinden! Het heeft ook wel heel erg te maken met welke stoffen je kiest denk ik. Maar dit kleintje is ook weer zo lief, wie weet, ga ik ook nog wel eens voor de vingerhoedjes...ooit!!

GRANNY'S HOUSE zei

Geweldig, ze zijn ook zo leuk, Ingrid heeft heel wat op haar geweten.

Groetjes
Ines

Elisabeth zei

Geweldig leuk die vingerhoedjes...maar ik hou me nog even bij mn goede voornemen...DJ. Ook het morrell blok is prachtig. Groetjes Elisabeth

mieke zei

Sarah en Phebe zien er goed uit.
De vingerhoedjes worden leuk.
En inderdaad een poppenquiltje kan lekker snel gaan.

Dorothé zei

O, wat maak je toch mooie dingen. Misschien waag ik me wel aan zo'n schattig poppenquiltje van vingerhoedjes. Dat is voor mij net te overzien. Die mooie grote dames laat ik nog maar even aan mij voorbij gaan.

ria vogelzang zei

Nou, misschien kan het nog wel even duren, maar zulke prachtige quilts komen zeker af..., toch??!!
Ook de stofjes vind ik geweldig!!
En ik snap het helemaal van de vingerhoedjes, hoor..... Ik probeer steeds niet te kijken..... :)

Hester zei

Heerlijk die goed voornemens, maken we toch weer eens wat af.
Wat een prachtig blok , maar Richard Gere???

Johanna Zweden zei

Wat een goed voornemen, en wat een schitterend quilt
Groetjes Joke

Guusje, zei

O wat wordt jouw Phebe mooi prachtig en wat een leuke vingerhoedjes. Dat is ook zo leuk om te doen.

Monica zei

Ohhh en Aaahhh, wat de vingerhoedjes betreft... neee ik doe het niet... of misschien tóch??? het is zo aanstekelijk...!

Marjan zei

Ja, Betty, voor de vingerhoedjes was ik ook al gevallen... Die van jou zijn wel heel schattig! En met Phebe komt het ook vast helemaal goed!

@nke zei

Ja hoor, jij bent dus ook overstag gegaan voor de vingerhoedjes, ik ook. Je kunt zo'n virus negeren, maar ééns slaat het toe. Het druivenmeisje is een schatje, echt een stofje voor jou!

lheurebleue zei

jij bent echt onverbeterlijk! waar haal je de tijd vandaan om al dat moois te maken.
maar ik was bij het begin van je blog meteen afgeleid door lucille bal. probeerde mij haar voor te stellen en mijn gezicht plooide meteen naar een lach - en nu krijg ik mijn gezicht niet meer normaal ...

Joyce zei

Betty ik kom je even een schouderklopje geven!! Wat ben je lekker voortvarend bezig........ al die voornemens en dan nog uit laten komen ook!
Oké dat er dan een piepklein virusjes tussendoor komt is logisch toch?!

sylvia zei

het is inderdaad: en meer...........wat een prachtige dingen ben je toch aan het maken!!
ik moet mijn laptop maar de deur uit doen, heb ik meer tijd voor de patch.......want dit bij jou ziet er toch wel heel leuk uit!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...