14 dec. 2011

roosjes voor Jane

Joehoe...., Jane heeft een achterkantje!! Een ritje naar Rouveen, waar ik al zo lang naar uitkeek, vond gister plaats. Eigenlijk gingen wij naar Assen voor een expositie in het Drents Museum, maar mijn lieve lief stelde voor even koffie te drinken in Staphorst....
Ja, dan is een afslagje eerder, Rouveen dus, zo gemaakt. Bij die afslag begon mijn hart al sneller te kloppen, want van de winkel van Stegeman kan ik soms dromen.
Er was niet veel tijd, om twaalf uur gaan ze nl. dicht! Uit het rijtje rood/witte stofjes trok ik deze, ik keek nog even naar de andere...en besloot dat het deze worden zou.
Zie je het voor je, straks wordt de achterkant nog mooier dan de voorkant.. Na de kerst ga ik dubbelen en dan aan de slag! Wel rustig hoor, want er ligt ook nog het één en ander...

20 opmerkingen:

Evelyne zei

Mooie stof heb je gekocht, lijkt mij dat de achterkant wel zo'n mooie stof verdiend heeft!!
Groetjes, Evelyne

Miranda zei

Wat een prachtig stofje...ook ik zou hiervoor gevallen zijn!

Supergoof zei

Mooie stof!
Maar de volgende keer de koffie bij mij,... foei!
;o)

neeftje zei

Wat mooi! Geweldige achterkant!

Annelies zei

Prachtige stof !!

Lida zei

Prachtig, wat een gaaf stofje voor je achterkant!
Succes met dubbelen en de andere steekjes,
Lida

Anja.M zei

Ja wat een mooi stofje heb je uitgekozen ! past er super bij.

Gerda zei

Perfect!!!!!..."Sjaan"wordt helemaal sjiek zo..;0)
en het blokje met die kindjes op de slee.....ohhh zwijmel...
ehhhh...ga ook gauw maar weer eens naar Stegeman...*Ü*...
Fijne dag

Wieke van Keulen zei

Prachtige stof, Betty. Die winkel bezoek ik ook 1 keer per jaar. Zo leuk, maar dan zonder man, die wel lief is hoor, maar niets van mijn gefreubel begrijpt.

Hilde zei

Jane staat geweldig met de rode stof!

betty prins zei

@Wieke, de mijne bleef ook gewoon in de auto wachten....

Guusje, zei

O wat een prachtige achterkant en wat heerlijk om daar lekker rond te lopen en te zoeken en dan net dat ene geweldige stofje te kunnen vinden.

Marjan zei

Helemaal geweldig, Betty! Wat heerlijk om dan zo'n perfecte stof voor de achterkant te vinden...

Phebe and Jane zei

Wat een prachtige stof heb je gekocht. Ik woon niet zo ver van Rouveen, maar ben er nog nooit geweest. Dat ga ik binnenkort toch eens doen.
Groetjes,
Marian

Willy zei

Je prachtige DJ is zeker zo'n mooie achterkant waard. Je bent daar goed geslaagd. Leuk dat blokje met de kinderen op de slee.
Groetjes

carine zei

Subliem! mooie stof en je quilt is ook Super,aan de slag maar rustig, je haalt het nog wel hoor! Groetjes uit Brugge Carine

Monica zei

Wow, wat is dit een mooi stofje voor je achterkant

Judith zei

Wat een leuke stof, snel gekozen of niet. Prachtig gewoon, knap dat je het daar vinden kunt, het is altijd zo vol. En heb ik, de keren dat ik er geweest ben, altijd tijd nodig. Overigens is quilters palace in Staphorst zeker de moeite waard.

Dorothé zei

Deze stof is de kers op de taart, met zo'n mooie voorkant. 10 jaar geleden heb ik die winkel ook eens bezocht samen met mijn vriendinnen die al doorgewinterd quilters waren (ik had toen nog geen naald in mijn handen gehad en vond hun uitgelatenheid op z'n zachtst gezegd bizar, nu weet ik beter).

Hermie zei

wat een prachtige stof en inderdaad het is een heerlijke winkel in Rouveen, ik ben er in de zomer ook nog geweest.Veel te veel moois.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...