1 jan. 2012

nog even achterom kijken

Genietend van een mooi concert op de tv, laat ik het nieuwe jaar op mij inwerken. Natuurlijk denk ik ook nog even aan het voorbije jaar en probeer mij te herinneren wat ik zoal af gemaakt heb....
In februari was daar de molentjesquilt voor Fleur, die net op tijd voor haar verjaardag af was. Soms is het zo heerlijk om met heldere (lees Kaffe Fassett stoffen) te werken. Ik kan daar zo vrolijk van worden. Gelukkig was zij er ook erg blij mee.
En in juni borduurde ik het laatste kruisje aan mijn grote ABC. Dit was echt zo'n veel jaren project en wat was ik blij dat het af was (soms dacht ik dat het nooit zou lukken..).

Deze marquoir hangt als gordijn voor de tuindeur van ons franse huis.  Tenminste als wij er zijn, nu hangt hij met roetje en al over een binnendeur. Ik krijg gelijk verlangens naar...zomer...de franse tuin en wapperende gordijntjes...

Wat ook af gekomen is, is de top van mijn Dear Jane. Alle blokjes en punten zitten aan elkaar. Het acherkant stofje plus de tussen vulling liggen klaar om gedubbeld te worden. Dat gaat deze week nog gebeuren!! Mijn eerste goede voornemen!!

Vandaag ben ik even naar mijn atelier geweest (daar hangt Jane) om te kijken of alles nog heel was...
Op wat sterren en 2 echt kapote ramen na en veel roet van de verbrande kerstbomen op het pleintje, was alles goed gebleven.

Ik kan soms nachtmerrie's krijgen van het idee dat het schooltje waar ik werk, afbrand in de oudejaarsnacht...  

Maar in mijn 'lokaal' was er niets aan de hand en onder Jane hingen zelfs mijn Sarah blokken mooi te wezen...

Eén van de goede (nr 3) voornemens is, iedere maand een Sarah blok af te maken!
Voornemen nr. 2 is misschien wat hoog gegrepen, maar de intentie is er beslist....2012 wordt het Phebe jaar.  Een goeie update van miss P volgt snel! En, terwijl de laatste rotjes buiten alsnog worden afgestoken, heb ik mooi alweer 3 goeie voornemens voor het nieuwe jaar!!  

14 opmerkingen:

Elsbeth zei

Gelukkig dat alles nog in orde is, je moet er toch niet aan dénken...alle goeds voor 2012!

marcella zei

griezelig, dat schooltje met jouw kostbare schatten. Mooie voornemens, een prachtige hoeveelheid van het afgelopen jaar ook.

Guusje, zei

O wat een mooie voornemens, en wat is jouw Dear Jane toch ontzettend mooi ben er helemaal weg van. Je ABC en Kaffe Fasset mogen er ook heel er zijn hoor beide zijn ook geweldig mooi. Leuk om ze weer even te zien en succes met het dubbelen van de Dear Jane, ik hoop van de zomer zover te zijn.

Judith zei

Wat een prachtige, ambitieuze voornemens! Ik ga er met liefde over lezen.

Wieke van Keulen zei

Wat heb jij prachtige werkstukken gemaakt. Echt top. En, ik snap dat wel hoor, dat je bang bent dat het gebouw afbrandt. Ik laat bijvoorbeeld ook nooit mijn quiltspullen in de auto liggen. Bang dat de ruit wordt ingeslagen en de tas wordt meegenomen, of dat mijn auto gestolen wordt. Ben benieuwed naar jouw creatieve 2012.

mieke zei

Mooi de marquoir en heel leuk de molentjes quilt.
Minder leuk de kapotte ramen.
grtjs Mieke

Willy zei

Ik kan me voorstellen dat je vooral met oud en nieuw extra bezorgd bent om je werk in het atelier.
Mooie overzicht van je gemaakte werk, het lijkt ook nog maar zo kort geleden, wat vliegt een jaar.
Veel plezier dit jaar met alles waar je mee bezig bent.
Groetjes

Monica zei

Wow, wat ziet al jouw werk er weer leuk uit! In ieder geval succes met je volgende projecten, en ik twijfel er niet aan of zeze worden ook weer schitterend! Succes en veel geluk in 2012

Joke zei

Je hebt prachtige werkstukken gemaakt afgelopen jaar. Op naar het nieuwe, veel gezondheid en geluk wens ik je daarbij.

sylvia zei

wat een productief jaar voor je!!
en gelukkig dat je atelier ok was!!!
groetjes, Sylvia

Lida zei

Succes met al je voornemens, ik hoop dat het allemaal gaat lukken en wens je veel vrolijke en mooie steekjes dit jaar! Groetjes
Lida

Cisca zei

Wat heb je mooie dingen gemaakt dit jaar. Je lievelingskleur is vast rood! En dat is ook een heel mooie kleur, vind ik ook. Gelukkig, dat alles in orde was na oud en nieuw. Je moet er toch niet aan denken, dat er iets beschadigd zou zijn.
Ook jij veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar!
Groetjes, Cisca

lheurebleue zei

jouw productie was het voorbije jaar duizelingwekkend! en allemaal om ter mooist. wat een ramp zou het zijn als er in jouw atelier echt brand zou uitbreken. niet aan denken!!
alvast een creatieve start van 2012 gewenst!

berthi zei

Een enorme productie van het afgelopen jaar! En je staat niet stil, je goede voornemens zijn geweldig. Ik wens je voor 2012 dan ook een supergoed handwerkjaar!

Je moet er toch niet aan denken dat er iets zou gebeuren met al die prachtige handwerken van je!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...