24 jan. 2012

atelierdag

Maandag was het atelier weer helemaal vol met 8 hardwerkende vriendinnen. Naast koffie en cupcakes lag de tafel helemaal vol met huisjes (van 4 van ons), met borduurtjes, met lieve rode applicatie's en nog veel meer.
Liduine had haar top meegenomen en wij waren in totale adoratie voor haar werk. De top bestaat uit blokjes met een geborduurde letter met een figuurtje, daarom heen stroken stof in heldere kleuren. Het was zo superleuk en mooi gemaakt en dan te bedenken dat het haar eerste quilt is...(Monica schreef hier eerder over)!
Het leuke van deze bijeenkomsten is toch wel het bewonderen van elkaars werk, dus werd Jane ook even uitgerold. En ja, ze is nog steeds mooi....
Op de achtergrond zien jullie mijn 'antieke' hangen. Er moest nog een stukje rand van 15 cm aangenaaid worden, daar heb ik 2 jaar tegen aanzitten hikken .....en het was in 2 minuten gebeurd....., nu alleen de rand er nog omheen en dan is deze top af!!

16 opmerkingen:

KijkDaarIs zei

Wat een heerlijke ruimte om in te werken...en om samen met vriendinnen bezig te zijn met "onze"hobby...!!
Je hebt vast weer een hele gezellige dag gehad...
En wat is Sjaan toch prachtig!!!!
Fijne dag

Phebe and Jane zei

Wat heerlijk een atelier, dat groot genoeg is om zoveel vriendinnen te ontvangen. Je DJ is mooi hoor. De letterquilt ziet er ook leuk uit.
Groetjes,
Marian

Tilly zei

Wat een mooie ruimte,leuk dat je zoveel vriendinnen kan ontvangen.
Blijf je DJ erg mooi vinden. groetjes

Ritainquiltland zei

Je kunt wel zien dat het erg gezellig was. De DJ quilt is heel erg mooi. Helemaal mijn smaak, maar ik begin er maar niet aan.

Ines Draijer zei

Dat zijn van die dagen met een gouden randje.

Groetjes
Ines

Monica zei

Hallo allemaal, ik kan uit ervaring beamen dat het weer ontzettend gezellig was, maar niet alleen dát, met elkaar wordt je zo geïnspireerd, en dan ga je lekker aan de slag, om aan het eind van de dag weer een heel stuk te zijn opgeschoten met je projectje. Betty, dank en tot de volgende keer!

Lida zei

Wat een schitterende quilts, zowel die geborduurde als jouw antieke! Nu maar snel helemaal af maken, want het wordt een echt pronkstuk! Veel plezier met de steekjes, groetjes
Lida

marcella zei

de plaatjes van Liduine is een pláátje! Ik herken volgens mij een strijkpatroon wat ooit bij Libelle of Margriet zat, als ik goed zoek heb ik die misschien ook nog. Toen veel te hoog gegrepen voor mijn borduurvingers, maar nu...;)
Jouw antieke is om op te vr....., super, geweldig, fantastisch. Hij heeft helemaal de goede uitstraling

josé zei

Wat een gezelligheid bij elkaar.Met mooie werken om te bekijken. Echt genieten met je vriendinnen bij elkaar. Die moeten jullie erin houden.

Liefs José

Marjan zei

Je antieke is echt schitterend. Wat een originele quilt van Luidine! Geweldig mooie combinatie van technieken en kleuren.

Miranda zei

Wat is je Jane toch een blikvanger! Mooi hoor..En de rest ziet er ook al veelbelovend uit...

Guusje, zei

Wat ziet het er erg gezellig en leuk uit en wat is jouw Dear Jane toch geweldig mooi. Ik hoop hem ooit in het echt te mogen bewonderen. En dan de antieke wat goed dat je hem ook hebt afgemaakt hij is ook prachtig.

Marijke zei

Dat ziet er heel gezellig uit! Heerlijk om zo te kunnen genieten van elkaars werk en elkaar te inspireren. Groetjes van Marijke

Evelyne zei

Wat is je Jane toch mooooooiiiii!!!!
Ik vind de kleuren rood/wit zo goed gekozen. Wat gezellig met zo'n groep vriendinnen, dat is iets wat ik erg mis hier in Frankrijk!
Succes met de rand van je antieke!
groetjes, Evelyne

lheurebleue zei

wat heerlijk, zo'n dag met gelijkgestemden!

Balsemien zei

Als dit de eerste quilt is van iemand, dan kan ze nog veel moois gaan maken! Gezellig dat jullie zo'n lekkere ontmoeting hadden. Soms kan een werkje ontzettend meevallen om te doen, maar blijf je het maar uitstellen, heel herkenbaar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...