Pagina's

28 nov 2011

lijstjes

Soms heb ik het zo druk als een klein baasje...en zie ik mijzelf rondvliegen (>rijden) van Ikea naar Rotterdam en weer terug naar , juist ja......,als blijkt dat de gordijnen die ik maakte, toch echt te kort zijn uitgevallen...?
Dus nog meer stof en weer achter de machine om een vette zoom aan de nieuwe gordijnen te naaien! Gelukkig ziet het er best chique uit en DD en haar lief zijn er vreselijk blij mee.
Als gevolg van al deze activiteiten, zit ik s'avonds uitgeput op de bank met een borduurwerkje (waar ik nog steeds geen foto van heb gemaakt, hierboven zie je een ouder werkje) en maak lijstjes in mijn hoofd. Lijstjes van dingen waar ik mee bezig ben, van dingen die ik nog wil maken, bijv, als 'iets anders af is'..... nou ja, 'bijna af' is ook goed!
En ondertussen borduur ik rustig door, gelukkig hebben mijn handen geen idee wat zich in mijn hoofd afspeelt....

14 opmerkingen:

Lida zei

Ik ken dat, die lijstjes en wat ik allemaal nog wil doen, wel ik schrijf he nu op en mijn hoofd krijgt rust, broodnodig als ik niet meer achteruit dan vooruit wil borduren! Fijne dag
Lida
P.S. Prachtige lap!

Annelies zei

Ja, dit worden de drukke dagen. (of zijn het al !)

GRANNY'S HOUSE zei

Diep ademhalen en weer doorgaan, het is toch al zo druk en blijven genieten.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Ook hier worden de lijstjes steeds langer. Het lijkt wel of alles nog voor de kerst moet gebeuren. Van moestuin spitten tot kerstquiltje doorpitten. hmmmmm, mooie titel voor een blogje ....

Miranda zei

ja..ja...ja..die hersepan draait somes overuren. Ooit zag ik een programma die het een straf vond om kunstenaar te zijn...doordat zijn hersenen ook zoveel geprikkeld werden, kon die arme man geen minuut stilzitten en heel slecht slapen....hmmm...zou ik daarom ook weer zo slecht geslapen hebben..."sterkte" ermee! :))))

Wieke van Keulen zei

Prachtig, Betty; die 2 foto's. En soms moet je even alleen met je handen werken, om je hoofd niet te laten tollen...

Phebe and Jane zei

Dat kan je zo ineens hebben he, dat het zo druk is. Fijn dat je dan nog kan borduren. Daar heb ik dan geen geduld voor.
Groetjes,
Marian

Guusje, zei

Praat me er niet van, ben weer in de buitenwereld en moet twee weken achterstallig inhalen en dat in de komende maand waarin ik zelf ook nog jarig ben. Soms vlieg je jezelf dan wel eens voorbij.

Hilde zei

Borduren is dan wel even ontspannen.
Prachtige merklap, ik borduurde ook al twaalf letters...

Anoniem zei

hahahah dat snap ik echt niet...als ik s avonds moe ben willen mijn handen echt niet borduren.....groetjes hil
mooie lap zeg!!!!!

betty prins zei

@Hilly, het geeft mijn hoofd een soort rust, dat borduren..Die lap is trouwens nog steeds niet helemaal af, shame!
Wel kreeg ik vandaag een mooi patroontje in handen: Blanche..., weet nog niet wanneer ik daar aan begin?

marcella zei

Dat bedoelde ik nou ook in mijn blogje, alleen zeg jij het mooier ;)
Ik sprak M net, die prevelde ook al Blanche...We hebben een date, zij jij en ik en ik heb beloofd om Blanche even mee te tronen ter leering en zo...
Een niet al te moeilijk borduurwerkje is wel heerlijk afleidend voor een druk hoofd of een druk leven :) Het lapje wat je laat zien vind ik ook mooi hoor!

Monica en Guus zei

druk, druk en nog eens druk, ik loop met bloggen weer achter. je oude borduurwerk is schitterend, en je hoorde van Marcella... al over de afspraak.

betty prins zei

@M&M, dat gaat erg gezellig worden, ik kijk er naar uit! En graag een voorbeeldige Blanche, dan kan ik mij een beetje opwarmen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...