9 sep. 2011

nog een jarig jetje..

Alweer een jaar geleden werd er een klein meisje geboren. Net op tijd was haar wiegje klaar, opnieuw bekleed en met een klein quiltje, speciaal voor haar gemaakt.
Ons meisje is flink gegroeid, met 9 maanden liep zij al door het huis en was geen hoekje meer veilig voor haar kleine handjes.
Zij luistert net zo goed naar het engels van haar mamma, als het nederlands van haar pappa. Alleen het woordje 'nee' bevalt haar niet, dan trekt zij zo'n lipje van 'nu ga ik huilen'. Verder is zij dol op haar knuffels, die sjouwt ze door het hele huis met zich mee.
Morgen vieren wij haar verjaardag en krijgt zij haar eerste popje. Ik maakte die deze winter, samen met een vriendin, die alles van antroposofische poppen weet. Het is gevuld met wol en heerlijk zacht.
Met een bedje erbij, een mandje (roze met witte stippen van de action) en natuurlijk een klein quiltje, is het kado voor haar eerste verjaardag helemaal af.

11 opmerkingen:

twink zei

hi ze is lief geworden, nu nog een met de poppenmoeder erbij. wanneer wordt ze een jaar?

wil je de uitnodigingen voor de poppenoma s weer krijgen? zal wel oktober worden, maar misschien zie ik je weer bij het vilten. miste je blog !! gr twink

supergoof zei

Proficiat met de kleine Meis!
En wat een lief en schattig cadeau,...
En,... wat heerlijk dat je zoveel aan het bloggen bent,...
:o)

betty prins zei

@Twink, vandaag is zij jarig, morgen vieren wij het met z'n allen (oma's uit schotland komt ook)
Wil je mij de uitnodiging wel sturen, ik kijk wel of ik in het land ben, ik probeer 20 sept te komen met vilten!
@Supergoof, het moest een beetje gevuld worden, ik mis jouw log ook zo gruwelijk!!!!!

Cisca zei

Wat een lief cadeau voor een lief klein mesje! Schattig! Van harte gefeliciteerd en veel plezier morgen.
Groetjes, Cisca

Willy zei

Betty, ik kom hier bijna niet meer weg. Het ziet er zo mooi uit, het popje en de stofjes die je gebruikt hebt voor het dekentje. Dat zelfde geldt ook voor de blokken uit je vorige bericht.
Gefeliciteerd ook met de jarige.

Guusje, zei

Heb even bijgelezen, wat een mooie sterren heb je gemaakt voor Phebe en je hebt er al zoveel geweldig hoor. En dit setje is ook weer erg leuk en lief. En natuurlijk van harte gefeliciteerd.

Gerda zei

ohhh wat een dotje...ik wou dat ik één jaar werd!!..;0)
Gefeliciteerd nog...en geniet lekker...
wel errug leuk dat je weer aan het bloggen bent...
Hele fijne dag

Shirley zei

Ooh wat een enig popje, je ziet gewoon dat het knuffelzacht is, en het kleine quiltje erbij, perfect! Genieten maar, zo te horen ben je zwaar verliefd ;-)

lheurebleue zei

Gefeliciteerd!!!! Wat is het jaar snel voorbij gegaan. Wat een heerlijk popje - ik maakte er ook een voor Elena. Dit popje heeft wel een heel mooie wiegje + dekentje!

betty prins zei

@Shirley, je hebt gelijk, liefde kent vele vormen.
@Elisabeth, na eerst alle speelgoedwinkels afgezocht te hebben naar een reiswiegje, kwam ik bij de Action terecht en vond daar een leuk mandje dat prima als wiegje kon dienen.

Annelies vdB zei

Wat leuk je hier weer te treffen. Zelf geef ik weblog nog een week, dan ga ik ook over.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...