8 sep. 2011

een klein stukje Phebe

Toch nog een kleine update van Phebe. In al de 'zomer' maanden zijn er 4 blokjes bij gekomen.
Het middenstuk was te ingewikkeld om te verhuizen naar Frankrijk. Het ligt onder een stapel patroonpapieren (tegen het verschieten) en als ik erlangs loop, hoor ik een zacht gemurmel. En terecht natuurlijk, zo komt zij nooit af...
Wat ik wel tot mijn verbazing merkte, was dat ik al 80 blokken klaar heb voor de dubbele blokkenrand en dat terwijl het echtpaartje (zie de foto hier ergens beneden..) nog gemaakt moet worden.
Het zijn mooie stapeltjes geworden, waar de sashings al aan genaaid zijn. Ik zou willen dat ik alles al aan elkaar kon zetten, maar eerst moet het middenstuk en nog wat randjes afgemaakt.  Toen ik alles zo zag liggen voor de foto, kreeg ik ook weer zin om verder te gaan. Het is zo'n mooie en leuke quilt om aan te werken.
Sorry dat ik jullie zo overlaad met logjes, het is anders zo leeg op dit blog! Ik mis ook mijn weblog met zijn hele archief van bijna 5 jaar verhalen, ik hoop zo dat het weer goedkomt met weblog.nl!

7 opmerkingen:

@nke zei

Ik heb de afgelopen dagen pas de Phebe goed ontdekt. Er duiken plotseling prachtige blokken op. Waarom ik die niet eerder bewust heb bekeken, geen idee! Moed blijven houden webloggers, hopelijk gaat alles goedkomen!

marcella zei

Niet op letten, dat gemurmel, dat doet Blanche ook maar ik luister lekker niet :) Mooie lapjes heb je toch, het wordt vast een snoepie, die Phe...

josé zei

Alles komt van zelf af bij jou, lekker doen waar je zin in hebt doe ik ook.

Geen stok achter de deur daar houden wij niet van. Wij vinden heel veel leuk en dit moet kunnen toch.

Ben nu weer veel aan het borduren. En na vakantie alles in elkaar naaien achter het machientje is de bedoeling.

Liefs José

josé zei

Het is bij blogspot wel een heel gedoe voor je een berichtje kunt plaatsen.


Geef mij web-log maar ik hoop toch zo dat het snel terug komt. Anders alles weg van jaren Jammer.

Dan moet ik ook op zoek naar wat anders.

José

betty prins zei

@José, ja, reacties plaatsen is een gedoe, terwijl ik dat juist zo leuk vind....Natuurlijk hoop ik dat weblog weer terug komt, maar hoe lang duurt dat nog?

lheurebleue zei

ze liggen daar als (mooie!) soldaatjes in het gelid ...

miranda zei

Missy P. der blokjes al af?!!!!! Jeetje, samen zijn we dus al best ver...ik het middenstuk en jij de blokken...leuk! Zullen we gaan wisselen dan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...